Vitaliteit staat voor levenskracht, een overvloed aan energie

"Hartstocht is voor dwazen. Wees een dwaas!"
- Rumi -

Volgens het woordenboek staat vitaliteit voor "levenskracht, een overvloed aan energie”.

Wat betekent vitaliteit voor jou? Hoe is het gesteld met jouw vitaliteit? Wil jij je graag mentaal en fysiek energieker en krachtiger voelen? Streef je naar een betere balans tussen werk en privé? Wil je onderzoeken wie je bent, wat jouw drijfveren zijn en ontdekken waar je echt gelukkig van wordt?  

Dan is vitaliteitscoaching ook iets voor jou.

Tijdens het coachtraject onderzoeken we wat vitaliteit voor jou betekent en wat jou kan helpen om jouw vitaliteit te versterken met behulp van de volgende 4 invalshoeken:

  • Fysiek welzijn.
  • Mentale veerkracht.
  • Sociaal emotioneel welzijn.
  • Zingeving.

“Geluk is als een vlinder die ongrijpbaar is zolang je erop jaagt, maar die op je neerstrijkt als je rustig gaat zitten”

- Nathaniel Hawthorne -

Wat zeggen anderen?

Balans4you testimonials

Arjan, directeur Gillz Marketing

"Heel erg bedankt dat je mij wilde helpen bij het bouwen van mijn fundament voor het leven! Ik had het voor geen goud willen missen en ben dankbaar voor alles dat ik heb mogen leren en ervaren!

Balans4you testimonials

 

"Ik heb op persoonlijk vlak weer heel wat over mijzelf geleerd. Waar mijn sterke en zwakke punten liggen en dat ik soms wat aardiger voor mijzelf mag zijn en niet alles perfect hoeft te zijn. Ik heb geleerd dat ik meer voor mijn geluk moet kiezen en niet mijn gelijk moet willen halen. Als ik gelukkig ben, heb ik meer energie en kan ik deze energie in mijn gezin en mijn werk steken." 

Spreekt jou dit aan?

Plan vrijblijvend een persoonlijke kennismakingsafspraak in via het contactformulier.