Leiderschap van nu

Leiderschap van nu

Waarom dit programma?

We kunnen er niet meer omheen! De huidige tijdsgeest met complexe vraagstukken, snelle ontwikkelingen en paradoxen, vraagt om ander leiderschap en een nieuwe aanpak. Leiderschap van nu is in transitie. De traditionele en technische vormen van leiderschap werken niet meer. De vraag is nu, wat werkt dan wel, wat is hiervoor nodig en wat betekent dit voor organisaties, leidinggevenden en medewerkers? En hoe zorg je als leider dat je waarde blijft toevoegen.

Op basis van diepte-interviews, wetenschappelijke onderzoeken en samen meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van leiderschap, heb ik samen met mijn collega Paulien Peltzer een eigentijds leiderschapsprogramma ontwikkeld dat hierop aansluit. Een programma dat jou verder brengt in jouw leiderschap, jou faciliteert echt te gaan staan voor wie jij bent en je nog meer bewust maakt van jouw impact en missie als leider.

Doelgroep

Je beschikt minimaal over een HBO werk en/of denkniveau. Je geeft minstens drie jaar leiding en wilt je verder ontwikkelen in je leiderschap. Je wilt het beste uit jezelf halen, de mensen aan wie je leiding geeft en de organisatie. Je bent in staat tot zelfreflectie en bent bereid om buiten je comfortzone te gaan.

Resultaten

Onze ambitie is jou als leidinggevende een programma te bieden om jouw eigen potentieel optimaal te benutten en jouw medewerkers in staat te stellen resultaten te bereiken, voor de lange termijn.

  • Je hebt inzicht in wie je echt bent, zowel je kracht als jouw schaduwkanten.
  • Je weet waar je echt voor gaat en staat en hoe je dit helder en effectief kan communiceren, ook als het spannend is.
  • Je hebt echt geleerd hoe je de bestaande complexiteit en paradoxen binnen en buiten de organisatie kan doorzien en hiermee wendbaar kan omgaan.
  • Je hebt praktische handvatten, tools en echte ervaringen opgedaan hoe je mensen op een congruente en daardoor resultaatgerichte wijze kan meenemen in veranderingen.
  • Je hebt praktische handvatten, tools en echt ervaringen opgedaan hoe je mensen op een congruente en daardoor resultaatgerichte wijze kan meenemen in veranderingen.
  • Je hebt ervaren wat voor jou echt nodig is en wat het jou, de medewerkers en de organisatie brengt, als je uit jouw comfortzone durft te stappen.
  • Je bent echt in staat om mensen mee te nemen in het transitieproces en de verantwoordelijkheid daar neer te leggen waar hij thuis hoort.

Door wie?

Deze training wordt gegeven door Paulien Peltzer en Gaby Schaffrath.

Balans4you Leiderschap nu 1600

Spreekt jou dit aan?

Maak dan vrijblijvend een afspraak om persoonlijk kennis te maken zodat we samen kunnen kijken of dit programma ook waardevol is voor jou via het contactformulier.

Wat zeggen anderen?

Balans4you testimonials

Lieke de Jager

“Ik vond de workshop inspirerend, enerverend en een aanrader voor leiders!”

Balans4you testimonials

Ellen de Vaal

“Zeker inspirerend en zeer geslaagd! Goede interactie door de professionele en persoonlijke begeleiding door Paulien en Gaby. Top!"

Balans4you testimonials

Brenda Buvelot

“Was een heel inspirerende ochtend. Fijn om er bij te zijn."