Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

"if you don't challenge yourself, you will never realize, what you can become" 

Waarom loopbaanbegeleiding?

Veel mensen komen op een punt in hun loopbaan waarop ze zich afvragen of dit het is. Vaak weten we onbewust meer, dan we ons realiseren. Uit onderzoek is gebleken dat mensen die een duidelijk beeld hebben van hun toekomst en ambities, in de praktijk meer voldoening ervaren en succesvoller zijn. Tijdens een loopbaantraject maak je bewust tijd om een beeld te vormen voor de toekomst en inzicht te verkrijgen in jouw drijfveren, talenten en waarden. Daarbij helpt het om dit nieuwe perspectief samen met een gekwalificeerde loopbaancoach concreet te maken en te vertalen naar acties. 

Wat houdt loopbaanbegeleiding in? 

Als je kiest voor loopbaanbegeleiding door mij, gaan wij samen stap voor stap, onderzoeken wie je bent als persoon, wat je het liefste en ten diepste graag zou willen en wat je kunt.  Ook brengen we in kaart wat belemmerende en bevorderende factoren zijn om jouw meest aantrekkelijke perspectief te realiseren. We maken daarbij gebruik van verschillende inspirerende werkvormen.

"Elke reis van duizend mijl, begint met de eerste stap"

- Lao Tzu -

Ik kijk ernaar uit om samen jou deze reis te maken! 

Speciaal aanbod voor Rijksmedewerkers!

Werk jij drie jaar of langer als medewerker bij het Rijk? Wil jij vertrouwelijk en zonder tussenkomst van een leidinggevende, aan de slag met jouw loopbaan en samen onderzoeken hoe jouw nieuwe perspectieferuit ziet?

Dan kun je bij het A+O fonds Rijk voor 1.500 Euro (excl. 21% BTW) subsidie aanvragen voor een loopbaantraject bij een loopbaandeskundige die is gecertificeerd voor het nieuwe keurmerk Register Loopbaan 

Je mag iedere 5 jaar zo’n traject doen. Wat je met mij als gecertificeerd loopbaanadviseur bespreekt, is uiteraard volledig vertrouwelijk. 

Wil je hiervan gebruik maken? Stuur dan een e-mail naar info@balans4you.nl

Loopbaanbegeleiding

"if you don't challenge yourself, you will never realize, what you can become"

Waarom loopbaanbegeleiding?

Veel mensen komen op een punt in hun loopbaan waarop ze zich afvragen of dit het is. Vaak weten we onbewust meer, dan we ons realiseren. Uit onderzoek is gebleken dat mensen die een duidelijk beeld hebben van hun toekomst en ambities, in de praktijk meer voldoening ervaren en succesvoller zijn. Tijdens een loopbaantraject maak je bewust tijd om een beeld te vormen voor de toekomst en inzicht te verkrijgen in jouw drijfveren, talenten en waarden. Daarbij helpt het om dit nieuwe perspectief samen met een gekwalificeerde loopbaancoach concreet te maken en te vertalen naar acties. 

Wat houdt het loopbaantraject in? 

Als je kiest voor loopbaanbegeleiding gaan wij samen stap voor stap, onderzoeken wie je bent als persoon, wat je het liefste en ten diepste graag zou willen en wat je kunt.  Ook brengen we in kaart wat belemmerende en bevorderende factoren zijn om jouw meest aantrekkelijke perspectief te realiseren. We maken daarbij gebruik van verschillende inspirerende werkvormen.

"Elke reis van duizend mijl, begint met de eerste stap"

- Lao Tzu -

Ik kijk ernaar uit om samen jou deze reis te maken! 

Speciaal aanbod voor Rijksmedewerkers!

Werk jij drie jaar of langer als medewerker bij het Rijk? Wil jij vertrouwelijk en zonder tussenkomst van een leidinggevende, aan de slag met jouw loopbaan en samen onderzoeken hoe jouw nieuwe perspectief eruit ziet? 

Dan kun je bij het A+O fonds Rijk 1.500 Euro (excl. 21% BTW) subsidie aanvragen voor een loopbaantraject bij een loopbaandeskundige die is gecertificeerd voor het nieuwe keurmerk Register Loopbaan 

Je mag iedere 5 jaar zo’n traject doen. Wat je met mij als gecertificeerd loopbaanadviseur bespreekt, is uiteraard volledig vertrouwelijk.

Wil je hiervan gebruik maken? Stuur dan een e-mail naar info@balans4you.nl

“ Elke reis van duizend mijl, begint met de eerste stap”

- Lao Tzu -

Wanneer kan loopbaanbegeleiding zinvol zijn?

  • Als gevolg van de Corona crisis is je werk onzeker geworden, veranderd of verdwenen en je vraagt je af hoe nu verder?
  • Je staat op een kruispunt, je weet dat je meer uit je werk en leven kunt halen, maar weet niet goed hoe?
  • Je voelt je niet meer gelukkig in je huidige rol of functie en je vraagt jezelf af of dit het is.
  • Jouw talenten, waarden, drijfveren en competenties sluiten niet meer aan bij de behoeftes van de organisatie.
  • Jouw zelfbeeld komt niet meer overeen met het beeld van jouw omgeving.
  • Stimulansen van de organisatie leiden niet tot een positieve verandering in het functioneren van jou als werknemer.
  • Je wilt onderzoeken of zelfstandig ondernemerschap ook iets voor jou is?
Balans4you Loopbaanbegeleiding ikigai

Wat zeggen anderen?

Balans4you testimonials

Stefanie, Manager

Ik heb je begeleiding als zeer warm en opbouwend ervaren en waar nodig confronterend, vooral om uit die situatie in het begin te komen. Dat had ik echt even nodig. Ik vond het heel prettig dat ik voor al de verschillende onderdelen in dit traject bij jou terecht kon, dat geeft je veelzijdigheid als coach goed weer. Ik ben heel blij met je begeleiding tijdens dit traject en wil je bij deze nogmaals heel hartelijk bedanken! Ik weet nu dat dit mijn pad is, zoals het voor mij bedoeld is en waar ik bedoeld voor ben. En dat maakt me heel blij! Jij hebt een heel mooie en belangrijke bijdrage gehad aan dit inzicht.“

Balans4you testimonials

Rachel, Adviseur Verhuur

“De focus kwam al snel te liggen op loopbaanoriëntatie. In de vervolgsessies hebben we verder richting gegeven aan het concretiseren van hoe die loopbaan er dan uit zou moeten zien en welke stappen ik hiervoor zou moeten gaan zetten. Al doende en denkende groeide ik met de altijd geduldige, motiverende en deskundige inzet van Gaby in een aantal sessies toe naar het moment dat ik daadwerkelijk stappen ben gaan zetten. Deze heb geleid tot een complete carrière switch. Zonder de begeleiding van Gaby had ik deze switch niet gemaakt en was ik hoogstwaarschijnlijk in mijn 'gouden kooi' blijven zitten. Zij heeft mij echter doen laten inzien dat je je passies en wensen wel degelijk kunt verwezenlijken. Je moet soms alleen even de juiste handvatten en begeleiding aangereikt krijgen en Gaby heeft dit voor mij gedaan. Heel veel dank daarvoor!"

Spreekt jou dit aan?

Plan vrijblijvend een persoonlijke kennismakingsafspraak in via het contactformulier.