Invloed zonder macht

Invloed zonder macht

Voor wie is deze training?

Vind je het lastig om bepaalde types mee te krijgen in jouw doelen en plannen? Wil je leren met meer speels gemak om te gaan met voor jou lastige types en complexe situaties? Wil je dat je baas, collega en/of klant echt luistert naar jouw mening/advies en er ook iets mee doet? Wil je meer erkenning, waardering en serieus worden genomen?

Dan is deze 3-daagse training ook waardevol voor jou.

Doel van de training

Het doel van de training is inzicht in en bewustwording van het gedrag van jezelf, van anderen en hoe je hier vervolgens doelgericht mee om kunt gaan. Je leert bewust te kiezen voor het meest effectieve gedrag, waardoor je jouw doelen sneller en met meer speels gemak kunt bereiken zonder macht.

Resultaten

  • Je bent effectiever in je gedrag en communicatie en je hebt geleerd om niet effectief gedrag te (h)erkennen en om te buigen naar effectief gedrag.
  • Je bent bekend met de psychologie van beïnvloeding, waaronder de 6 geheimen van Robert Cialdini en het model van invloed van Pacelle van Goethem.
  • Je hebt jouw praktijksituaties kunnen oefenen in een veilige omgeving en ervaren wat voor jou wel en niet werkt.
  • Je voelt je krachtiger, succesvoller en energieker.
  • Je kan meer ontspannen omgaan met voor jou lastige types en met meer gemak de ander meekrijgen in jouw plannen en doelen.

Deelnemers geven deze training:

8,6 voor de training

8,9 voor de trainer

Deelnemers geven deze training:

8,6 voor de training

8,9 voor de trainer

Data en locatie 2022

21-10, 04-11 en 25-11-2022

Locatie: Den Haag 

Investering

€ 1.289 exclusief 21% btw, inclusief koffie/thee, lunch en hand-out.

Aanbeveling

Het wordt aanbevolen om het boek te lezen van Bert van Dijk: "Beïnvloed anderen, begin bij jezelf".  

Doelgroep

Hoger opgeleiden (minimaal HBO werk en denk niveau) die door middel van bewust en effectief gedrag en communicatie hun beïnvloedend vermogen, persoonlijk leiderschap en impact willen vergroten, zonder formele macht en met meer gemak, slimmer hun doel willen bereiken.

Werken met situaties in de praktijk

Tijdens de 3-daagse training ga je aan de slag met door jou ingebrachte praktijksituaties en persoonlijke leerdoelen. Je gaat in een veilige omgeving oefenen met lastige gesprekken. Dit geeft jou de mogelijkheid om te experimenteren en ontvang je op een respectvolle wijze feedback van de andere deelnemers en de trainers. Zo krijg je inzicht in wat voor jou wel en wat voor jou niet werkt.

Groepsverband

De training wordt gegeven in een klein groepsverband van 4 tot 6 personen. Het voordeel hiervan is dat je persoonlijke aandacht krijgt en met gelijkgestemden je ervaringen kan delen, elkaar kunt inspireren en stimuleren.

Data en locatie 2022

21-10, 04-11 en 25-11-2022

Locatie: Den Haag 

Deze training wordt meerdere keren per jaar gegeven op meerdere lokaties en wordt zowel online als face to face aangeboden in kleine groepen.  

Investering 3-daagse training

€ 1.289 exclusief 21% btw, inclusief koffie/thee, lunch en hand-out.

Wat zeggen anderen?

Balans4you testimonials

 

Een training bij Gaby is een cadeautje. Werken met Gaby is je grenzen verleggen op een manier die bij je past en die prettig voelt. Ze laat iedereen in zijn/haar waarde en weet feilloos de ‘groep’ te boeien en te motiveren. Voor velen is werken met een acteur een overdonderende ervaring. Doordat er veel met praktijkcasussen wordt geoefend blijven de leermomenten levend. Gaby is een professional, die een prettige manier van presenteren heeft. Tot en met de laatste minuut weet zij haar ‘groep’ te boeien."

Balans4you testimonials

 

"Het is een fantastische opleiding, ik ben erg dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken en ik zal er altijd baat bij houden. Daarom hartstikke bedankt, en ik hoop dat deze cursus nog heel erg lang blijft bestaan want eigenlijk vind ik dat iedereen deze mogelijkheid zou moeten krijgen. Wat zou er een opheldering zijn!"

Balans4you testimonials

 

"De training was bijzonder nuttig. Tijdens de training werd ik geconfronteerd met gedragingen die ik heb en die mij in de weg zitten. Opvallend is dat het nog niet mee valt om je eigen gedrag te veranderen. Mooi om te zien, wat het doet bij een ander als je je eigen gedrag aanpast om bepaald gedrag bij een ander voor elkaar te krijgen. Vooral het zelf oefenen is bijzonder en heel doeltreffend."