Mindfulness voor professionals

Mindfulness voor professionals

Ben jij een leidinggevende, coach, trainer, hulpverlener of onderwijzer? Wil je leren om beter in te spelen op veranderingen vanuit een open, nieuwsgierige en niet oordelende houding? En wil je onderzoeken hoe je daarbij jouw emotionele en intuïtieve intelligentie kunt herontdekken en optimaal kunt inzetten? 

Dan is mindfulness voor professionals ook iets voor jou!

Tijdens de 3-daagse training ga je kennis maken met het gedachtegoed en de belangrijkste thema's van mindfulness. Daarnaast worden inzichten en handvatten aangereikt om mindfulness zelfstandig te kunnen toepassen als professional in de praktijk.  

De training bestaat uit een dynamische afwisseling van theorie en praktijk.

Data en locatie 2022

17-3, 31-3 en 14-4-2022

Locatie: Den Haag

Investering

€ 1.089 exclusief 21% btw, inclusief lunch en syllabus.

Het programma

Het programma bestaat uit 3 dagen.

Balans4you testimonials

Dag 1.
Kennismaking Mindfulness en de automatische piloot

De 1e dag staat in het teken van kennismaking met het gedachte-goed van Mindfulness, de kern-thema's, instelling bij het oefenen en het proces van inquiry. Daarnaast ga je zelf aan de slag met Mindfulness oefeningen in de praktijk.

Balans4you testimonials

Dag 2.
Ademhaling en reageren vanuit bewustzijn

De 2e dag worden mogelijkheden en tools aangereikt hoe je meer vanuit bewustzijn kan reageren en hoe je anders en effectiever om kan gaan met stress, onprettige gevoelens en/of negatieve gedachtes. Daarnaast ga je zelf ervaren wat voor jou wel en niet werkt.

Balans4you testimonials

Dag 3.
Integreren van Mindfulness als professional

Tijdens de derde dag staat centraal hoe en in welke situaties, je als professional Mindfulness kunt integreren in je eigen beroepspraktijk.

 

 

 

Wat zeggen anderen?

Balans4you testimonials

 

“De training heeft een goede balans tussen theorie en praktijk. Ik heb geoefend met tools die ik nu ook zelf kan inzetten. De training heeft mij ook op persoonlijk vlak meer gebracht dan ik had verwacht."

Balans4you testimonials

 

“Gaby heeft een mindful benadering. Haar houding en manier van communiceren is volledig in lijn met hetgeen zij ons leert. Warm, veilig en zonder oordeel. Dat geeft extra kracht aan de training. Daarbij heeft Gaby ook oog voor het individu."

Balans4you testimonials

 

“De training heeft een goede balans tussen theorie en praktijk. Ik heb kunnen oefenen met tools die ik meteen in de praktijk kan inzetten. De training heeft mij ook op persoonlijk vlak meer gebracht dan ik had verwacht.”

Data en locatie 2022

17-3, 31-3 en 14-4-2022

Locatie: Den Haag

Investering 3-daagse training

€ 1.089 exclusief 21% btw, inclusief lunch en syllabus.