Gaby Schaffrath

Toegewijd - Sensitief - Inspirerend

Gaby Schaffrath

Toegewijd - Sensitief - Inspirerend

If not you, who?
If not now, when?

- Emma Watson -

Meer over Gaby Schaffrath

Na mijn studie Nederlands Recht te hebben afgerond heb ik ruim 22 jaar vol passie en ambitie gewerkt in het bank en verzekeringswezen, met name in leidinggevende rollen. Ik werkte hard, werd gezien als een mensgerichte leidinggevende en realiseerde samen met mijn team de opgelegde doelstellingen en targets.

Totdat ik op een dag in de spiegel keek en een vrouw zag in een gouden kooi, die ik niet meer herkende. Ik realiseerde mij dat ik een hoofdrol speelde in een verhaal dat niet meer bij me paste op dat moment en stelde mezelf de vraag, wat wil ik nu echt met de rest van mijn leven? Ik werd geraakt door het diepere verlangen om betekenisvol te willen zijn en vanuit authenticiteit echt het verschil te maken in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen. Dit verlangen heeft ertoe heeft geleid dat ik begin 2011 mijn baan heb opgezegd en voor meer dan 100% ben gegaan voor mijn eigen bedrijf Balans4you. Ik geef toe, daar was moed voor nodig en tegelijkertijd wist ik dat dit het juiste was om te doen.

Inmiddels heb ik meer dan duizend mensen mogen coachen of trainen. Daarbij ben ik dankbaar dat ik mezelf toestemming heb gegeven om vanuit een vruchtbare omgeving te doen waar ik van hou, waarin het stroomt en mijn talenten, ambities en waarden volledig tot zijn recht komen.

Ik ben door Nederlandse Orde van Beroepscoaches (de NOBCO) gecertificeerd op het niveau van Senior Practitioner en door de NOLOC erkend loopbaanprofessionalDaarnaast ben ik MBTI gecertificeerd, doe ik veel aan bijscholing, intervisie en ben ik aangesloten bij de Vaksectie Executive Coaching van de NOBCO