Gaby Schaffrath

Toegewijd - Sensitief - Inspirerend

Gaby Schaffrath

Toegewijd - Sensitief - Inspirerend

Life isn't about waiting for the storm to pass. It's learning how to dance in the rain!

- Vivian Greene -

Meer over Gaby Schaffrath

Achtergrond

Na mijn studie Nederlands Recht te hebben afgerond heb ik ruim 22 jaar vol passie en ambitie gewerkt in het bank en verzekeringswezen, met name in leidinggevende rollen. Ik werkte hard, werd gezien als een mensgerichte leidinggevende en heb samen met mijn fantastische team mooie zakelijke successen kunnen behalen. 

" No guts no glory "

Totdat ik op een dag in de spiegel keek en een vrouw zag in een gouden kooi, die ik niet meer herkende. Ik realiseerde mij dat ik een hoofdrol speelde in een verhaal dat niet meer bij me paste op dat moment en stelde mezelf de vraag, waar word ik nu echt blij en gelukkig van? Ik werd geraakt door het diepere verlangen om betekenisvol te willen zijn en echt het verschil te kunnen maken in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen. Dit verlangen heeft ertoe heeft geleid, dat ik begin 2011 de gouden kooi heb verlaten en ervoor heb gekozen om mijn bedrijf Balans4you, naar een "next level" te tillen. Ik geef toe, daar was moed voor nodig en tegelijkertijd wist ik dat dit het juiste was om te doen. 

Leren, ontwikkelen en verwonderen

Ik gun ieder mens, om het gevoel van flow te ervaren en de beste versie van jezelf te kunnen zijn. 

Daarbij geloof ik in een leven lang leren, ontwikkelen en verwonderen.  Mijn overtuiging is dat de wereld een stuk mooier wordt, als ieder mens voorbij het oordelen, vanuit een open mind, naar zichzelf en de wereld kijkt.   

Ik ben door Nederlandse Orde van Beroepscoaches (de NOBCO) gecertificeerd op het niveau van Senior Practitioner en door de NOLOC erkend loopbaanprofessionalDaarnaast ben ik MBTI gecertificeerd, doe ik veel aan bijscholing, intervisie en ben ik aangesloten bij de Vaksectie Executive Coaching van de NOBCO