Persoonlijke effectiviteit

Persoonlijke effectiviteit

"Levenskunst is niet alleen het doen van belangrijke dingen, maar ook het niet doen van onbelangrijke dingen."
- Olaf Hoenderson -

Effectiviteit wordt bepaald door wie je bent en welk gedrag je laat zien.  Tijdens het coachtraject onderzoeken we samen wie je bent en wat jou gaat helpen om te komen van jouw huidige situatie naar de door jou gewenste situatie. Het mooie is dat als je jouw effectiviteit verbetert, je daar niet alleen zelf voordeel van zult ondervinden maar ook jouw omgeving.   

Wanneer kan coaching zinvol zijn?

  • Je wilt leren om assertiever, effectiever en zelfverzekerder te zijn.
  • Je wilt niet effectief gedrag tijdig herkennen en hoe je dit kunt ombuigen naar constructief gedrag.
  • Je wilt leren om eerder de confrontatie aan te gaan, met behoud van een gezonde relatie.
  • Je streeft naar een gezonde werk-privé balans.
  • Je zou graag meer regie, focus en overzicht willen verkrijgen op je werk en/of je leven.

Wat zeggen anderen?

Balans4you testimonials

 

“Gaby is een fijne inlevende vrouw. Ze stelde me op mijn gemak, gaf me andere inzichten, en speelt goed in op dagelijkse ontwikkelingen in het leven van de coachee.  Door het stellen van een aantal rake vragen, waarop ik niet altijd gelijk het antwoord wist, kwam ik er steeds meer achter wat ik nou eigenlijk echt nodig heb in mijn werk en privé. Ze heeft me geïnspireerd om te zoeken naar hetgeen mij echt gelukkig maakt, mede door haar dat zij een stukje van haar eigen ervaring heeft gedeeld. Ik voel me nu even-wichtiger, en prettiger in mijn vel. Ik heb het gevoel dat ik beter mijn grenzen kan bewaken, en daardoor ook krachtiger overkom en in overeenstemming daarmee kan handelen.”

Balans4you testimonials

 

“Handige en praktische tools om mijn gedrag en communicatie effectiever aan te passen. Dit maakte het voor mij heel inzichtelijk en bieden mij constant houvast. Vooral de gesprekken over dat er geen goed of fout bestaat en dat ik goed ben zoals ik ben hebben ervoor gezorgd dat ik een groot deel van mijn zelfvertrouwen weer terug heb, niet meer bang ben om mezelf te zijn of om mezelf te uiten, mezelf accepteer en weer in mijn kracht kom.”

Balans4you testimonials

 

“Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik dit traject heb mogen doen met Gaby. Het heeft me enorm geholpen om in deze turbulente periode zo nu en dan de tijd te nemen om samen te reflecteren op wat er gebeurt, wat ik doe en voel. Met zachte en krachtige adviezen, structuren en vragen heb je me geholpen om inzicht te krijgen in mezelf en heb je me echt handvatten gegeven om het anders te gaan doen. Ik kwam eigenlijk vol energie en vertrouwen uit elke sessie.”

Spreekt jou dit aan?

Plan vrijblijvend een persoonlijke kennismakingsafspraak in via het contactformulier.