Leiderschap & Management

Leiderschap & Management

Waar gaat leiderschap over?

"Geef iemand een vis en hij heeft een dag te eten, leer iemand vissen en hij heeft zijn leven lang te eten" 

- Chinees spreekwoord -

Leiderschap gaat over jou! Wie ben je, waar ga je voor en sta je voor? Hoe zorg je ervoor dat je waardevol bent en blijft voor de organisatie, de medewerkers en/of de klant? Wat is nodig om jouw binnenwereld te verbinden met jouw buitenwereld en omgekeerd?

Wanneer kan coaching zinvol zijn?

  • Je wilt jezelf persoonlijk en professioneel ontwikkelen in jouw leiderschap.
  • Je vraagt je af welke stijlen van leiderschap er zijn, welke stijl het beste bij jou past en hoe je kan leren schakelen tussen de verschillende stijlen.
  • Je wilt onderzoeken hoe je bij jezelf kunt blijven, echt en oprecht kunt zijn, als je onder druk moet presteren in het krachtenveld van jouw organisatie.
  • Als manager heb je verschillende rollen binnen de organisatie zoals de leider, de ondernemer, de coach en de organisator. Hoe zorg je ervoor dat al deze rollen tot hun recht komen? Welke rol heeft jouw voorkeur en waarin wil je je verder ontwikkelen?
  • Je wilt stilstaan bij hoe je jouw potentieel maximaal kunt inzetten, verdiepen en verbinden met jouw ambities en persoonlijke waarden.
  • Het kost je teveel negatieve energie om mensen mee te krijgen in veranderingsprocessen en je wilt leren hoe je dit met meer gemak kan doen.
  • Je worstelt met het vinden van een balans tussen jouw ratio en jouw gevoel en je wilt onderzoeken wat jou kan helpen om jouw binnenwereld te verbinden met jouw buitenwereld.
  • Je wilt een betere balans tussen werk en privé.

“ Wie we zijn is
hoe we leiding geven”

- Brene Brown -

Wat zeggen anderen?

Balans4you testimonials

Bas, Operationeel Manager

“Gaby is een prettige gesprekspartner die goed door kan vragen om de kern van de uitdaging bloot te leggen. In het coachtraject heeft zij mij geleerd om bij mijn leidinggevende en medewerkers te toetsen of er wederzijds begrip en duidelijkheid is over de gemaakte afspraken. Daarnaast ben ik bewuster gesprekstechnieken gaan hanteren om zo gesprekken gerichter naar het einddoel te bewegen. Ik heb Gaby ervaren als een zeer ervaren coach met oog voor zowel de mens als het resultaat!” 

Balans4you testimonials

 

Gaby is positief confronterend en doelgericht. Goede tools / middelen. Zeer prettige gesprekspartner en direct vertrouwd.“

 

Spreekt jou dit aan?

Plan vrijblijvend een persoonlijke kennismakingsafspraak in via het contactformulier.